Index Vakbarát Hírportál

Motivációs trénereket megszégyenítve osztja az észt Matthew McConaughey a koronavírusról

2020. március 18., szerda 19:15

Az elmúlt években motivációs szpíkerként nagy sikereket arató Matthew McConaughey egy hipnotikus videóban biztatja az emberiséget ebben a nehéz helyzetben. 

Az Oscar-díjas színész szerint a legfontosabb, hogy gondoskodjunk magunkról és egymásról. 

"Ne menjünk le a legkisebb közös nevezőre, és váljunk paranoiássá. Járjunk el a kellő gondossággal, és tegyük meg a szükséges óvintézkedéseket. Most jobban egymásra vagyunk utalva, mint korábban bármikor " – mondja a videóban, amit a cikk írásakor már közel három milliószor néztek meg. 

A koronavírus egy olyan ellenség aminek nincs arca, bőrszíne, pártja, vallása. Egy olyan ellenség amit mindannyian le akarunk győzni, és le fogunk győzni. 

– biztat mindenkit a színész, akinek tényleg megnyugtató hallgatni az ízes texasi akcentusát és kellemes hangját. 

McConaughey szerint a világjárvány utáni jövőt azokra a tettekre és értékekre fogjuk építeni, amiket most kell mindenkinek megmutatni:

Méltányosság, kedvesség, felelősségteljesség, ellenálló képesség, tisztelet, és bátorság. 

Szerinte ha ezeket az értékeket szem előtt tartva cselekszünk, akkor a koronavírus olyan lehetőség, ami az emberek között rég nem látott egységet teremthet

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!

Rovatok