Index Vakbarát Hírportál

Digitálisan sem adja ki most a Marvel a képregényeit

2020. április 14., kedd 15:03

Április 15-én digitálisan sem jelennek meg a legújabb Marvel-képregények az Egyesült Államokban, értesült a CBR.  A hír azután jelent meg, hogy a Marvel és több száz másik képregény forgalmazásával foglalkozó Diamond Comic Distributors bejelentette, hogy egyelőre felfüggesztik a képregények kiszállítását a viszonteladókhoz.

Április elsején a Marvel Entertainment elnöke, Dan Buckley beszélt arról, hogy azon a héten már nem lesznek újonnan nyomtatott Marvel-képregények a boltokban, ahogy digitálisan sem lesznek elérhetőek az újak. Ugyan Buckley akkor arról beszélt, hogy a digitális kiadásra vonatkozó leállás később még változhat, a mostani hírek szerint a Marvel nem bízik annyira a digitális képregényeladásokban, hogy kizárólag arra alapozza a mostani bevételét.

Viszont aki nagyon szeretne Marvel-képregényeket olvasni, az nem marad le, hiszen a Marvel Unlimitedre Magyarországról is elő lehet fizetni, és havi körülbelül 4000 forintért az összes valaha megjelent Marvel-képregény elérhető digitálisan, kivéve azok, amelyek félévnél korábban jelentek meg fizikai formában.

Rovatok