Index Vakbarát Hírportál

Magyarul is megjelenik Harry és Meghan könyve

2020. május 25., hétfő 16:15 | aznap frissítve

A nemzetközi megjelenéssel egy időben, augusztus 11-én, magyarul is megjelenik Harry  ̶h̶e̶r̶c̶e̶g̶  és felesége, Meghan Markle könyve. A kötet A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család címmel kerül majd a hazai könyvesboltok kínálatába.

Korábban az Index is beszámolt róla, hogy a királyi családdal szakító hercegi párról hamarosan könyv készül két újságíróval, Omid Scobie-val és Carolyn Duranddel, ebből pedig sok egyéb más mellett az is kiderül, mi vezetett odáig, hogy önként és dalolva visszavonuljanak a rivaldafényből.

A hercegi címétől megszabadult Harry és Meghan Markle életét bemutató könyvet az USA-ban és Nagy-Britanniában a Harper Collins adja ki, Magyarországon pedig a 21. Század Kiadónál jelenik majd meg a kötet augusztusban.

A kiadók azt ígérik, hogy a kötet spekulációk és pletykák nélkül, hiteles megszólalókkal mutatja majd be Harry és Meghan életét, megismerkedésük történetét stb.

Hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat – eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral –, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét

– fogalmaz közleményében a magyar kiadó.

„A könyv célja az, hogy megrajzolja Harry és Meghan valódi portréját. (...) Küldetésünknek éreztük, hogy megmutassuk e két ember valódi arcát és életét, hogy a sokat ismételgetett, néha torz történet mögül végre felbukkanjon az igazság” – írják a szerzők.

A könyv augusztus 11-én jelenik majd meg, de a kiadó honlapján már előjegyezhető. A királyi családdal való szakításról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Rovatok