Index Vakbarát Hírportál

Július 2-án kinyitnak a Cinema City-mozik is

2020. június 25., csütörtök 08:21

A legnagyobb magyarországi mozihálózat is újranyit július 2-án a Cinema City csütörtöki közleménye szerint.

A moziműsor majd június 26-án véglegesedik, de az biztos, hogy vetíteni fognak olyan filmeket, amik még műsoron voltak a kötelező bezárás idején, vagy előtte, illetve lesznek új premierek is.

Menni fog a magyar Seveled és a Zárójelentés, a Bad Boys 3., a Bloodshot, a Dr. Doolitle, a Sötét vizeken, és az Úriemberek, és a tervek szerint érkezik majd július végén Christopher Nolan új filmje, a Tenet, és a legújabb Disney-remake, a Mulan is. Olyan júliusi premiereket is fognak majd vetíteni, mint az Jessica Chastain főszereplésével készült Ava vagy a Hogyan legyél jó feleség? című francia film.

A közlemény szerint a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy-egy helyet, ezért foghíjasan lehet majd ülni a termekben, a Cinema City dolgozói pedig maszkban lesznek. A mozikban folytatódik majd a közösségi terek, így az előcsarnok, a mosdók és a termek rendszeres takarítása, fertőtlenítése, és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki, a Cinema City Aréna VIP-ben az önkiszolgálás helyett munkatársak szednek a vendégeknek a felszolgált ételekből.

A Cinema City-hálózat mellett már több mozi is üzemel Magyarországon, a Budapest Film által üzemeltetett mozik (Művész, Puskin, Tabán, Toldi) is nyitnak, a Cirko a mai nappal nyit.

Rovatok