Index Vakbarát Hírportál

Azt hitte, megszállták az ufók a Budavári Palotát? Mi is

2020. július 1., szerda 12:14 | aznap frissítve

Elképesztő látványban lehetett része kedd este annak, aki rálátott valahonnan a  kékes, lilás, rózsaszínes lézerködbe burkolózott Budavári Palotára. 

A közönséges halandó azóta is arról tanakodhatott, hogy vajon kinek a születésnapját ünnepelték ilyen nagyszabásúan, vagy esetleg eljöttek-e közénk az idegenek. De mikor megláttam a Magyar Nemzeti Galéria szerdai posztját, némileg kezdett oszlani a lila köd:

Azt írják, az újranyitást ünnepelték ilyen látványosan, de mivel a lézershow egy részét a lila szín és annak árnyalatai dominálták, azt hittem, a múzeum újranyitására gondolnak, hiszen a nemzet galériában Szinyei Lilaruhás nő című festményét is meg lehet nézni.

De aztán mikor kaptunk légi fotókat az eseményről, kiderült, nemcsak lila köd volt, hanem piros-fehér-zöld is, és valójában egy klipet forgattak. 

A Light Positive nevű cég lámpái világították be a várpalotát, egy videoklipet forgattak a Rockstar Photographers-szel a JumoDaddy: Ébred a város című számához, ami Budapest karantén utáni újranyitását ünnepli, és július 9-én jelenik meg.

Rovatok