Index Vakbarát Hírportál

Ákosnak nem tetszett, hogy a zenészek nyavalyognak, de előtte azért megkötötte a 40 millió forintos reklámszerződést

2020. szeptember 1., kedd 06:06 | aznap frissítve

444  vette észre a Szerencsejáték Zrt.  szerződései  között, hogy az énekes Kovács Ákos cége, a Fehér Sólyom Kiadó és Szolgáltató Bt. áprilisban újra 40 millió forintos megállapodást írhatott alá az állami vállalattal.

Bár ilyesmi nem először történt, ami figyelemre méltóvá teszi a tényt, az nem csak az, hogy a kijárási korlátozások közepette kerítettek sort a szerződés megkötésére, mégpedig akkor, amikor a magyarországi zenészvilág jelentős része elesett a fő bevételi forrásától. Kovács Ákos ugyanis két hónappal később a TV2 Tényeknek adott júniusi interjújában fanyalgott, mennyire nem tetszik neki, hogy a pályatársainak ez fáj.

– Én arról nyavalyogjak, hogy nem dolgozok, miközben vannak közfeladatot ellátó emberek, rendőrök, katonák, egészségügyi dolgozók, akiknek ugyanúgy be kell menni az egyébként sokkal veszélyesebb munkahelyükre? (..) Én nyafogjak, hogy nem mehetek fel a színpadra? Nem tartom ezt jó ízlésbe illeszthető dolognak, és egyáltalán nem tetszik, mikor a színpadi műfajok képviselői ezügyben nyavalyognak.

A zenész egyébként szerepel az első 90 előadó között, aki színpadra léphet a kormányzati égisz alatt elindított 5,3 milliárd forintos Raktárkoncert programban.

Rovatok