Index Vakbarát Hírportál

Elhunyt Paula és Paulina édesanyja

2020. október 20., kedd 06:08

Családi tragédia érte a Tv2 Dancing with the Star című show-műsorának egyik szereplőjét. A venezuelai modell és színésznő, Gabriela Spanic elvesztette az édesanyját, nem sokkal a hétvégi adást követően. Erről a csatorna közleményben számolt be:

Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a kezelés sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Gaby óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról és a történtekről nem szeretne nyilatkozni. 

Hogy a történtek hogyan befolyásolják a színésznő szereplését a műsorban, arról a csatorna később ad tájékoztatást.

A Bors szerint a színésznőt nagyon megviselték a történtek, édesanyját pedig már el is temették.

Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni – hangsúlyozta a világsztár menedzsmentje.

Rovatok