Index Vakbarát Hírportál

Újra sorozatot forgat Nemcsák Károly

2021. január 9., szombat 13:55

Nemcsák Károlyt sokan a mai napig Vágási Feriként emlegetik az ikonikus Szomszédok sorozat óta. A nyolcvanas, kilencvenes években sokat állt kamera előtt, az utóbbi évtizedben viszont túlnyomórészt színpadon láthatta a közönség. 

A pandémiás helyzet „színháznélkülisége” késztette arra – immáron színházigazgatóként –, hogy a József Attila Színházban egyre nagyobb teret engedjen az online tartalmaknak. Így született meg Horváth Péter tollából és rendezésében a Társulat a vesztegzár idején című minisorozat. Alapját a színház mindennapjai szolgáltatják, és bár mindenki magát alakítja, az írói kreativitásnak köszönhetően kissé elrajzolt, de nagyon is szerethető társaságot ismerhet meg a közönség.

Nemcsák Károly a szigorú igazgató karakterében megmutatja, hogy nem is olyan egyszerű egy színházat vezetni. A sorozat főszereplője Holczinger Szandra, aki Bogi karakterében  keveredik  különféle  kalandokba a színház falain belül. 

Az első, Kiből lesz a cserebogár  című epizódjanuár 14-től este fél 9 órai kezdettel nézhető meg József Attila Színház Facebook-oldalán ésYouTube-csatornáján.

Rovatok