Index Vakbarát Hírportál

Kémnő és Kleopátra is lesz Gal Gadot

2021. január 18., hétfő 12:00

Az izraeli filmcsillag, Gal Gadot ismét látható lesz a Netflix műsorában, ezúttal a Heart of Stone című kémthriller főszerepét kapta meg − értesült a deadline.com.

A Skydance Media produkciójában készülő filmet női főszereplős filmsorozattá akarják majd bővíteni. A produkció a Mission: Impossible- vagy James Bond-filmekhez lesz hasonló, és a brit Tom Harper rendezi majd. A kémthriller forgatókönyvét Greg Rucka és A számolás jogáért Oscarra is jelölt Allison Schroeder írta.

Gal Gadot hamarosan a Red Notice című akciófilmben Dwayne Johnson és Ryan Reynolds társaságában is látható lesz. Idén szintén láthatjuk a színésznőt a Halál a Níluson című új Agatha Christie-feldolgozásban és a Paramount Kleopátra című történelmi filmjében is. Utóbbi produkciót Patty Jenkins rendezi Laeta Kalogridis forgatókönyve alapján, ami Gadot történetéből született.

A Netflix mellett egyébként a napokban egy másik streamingszolgáltató, az Amazon is bevásárolt, megszerezték ugyanis a Chris Patt főszereplésével készülő The Tomorow War című filmet.

Rovatok