Index Vakbarát Hírportál

Bochkorék örökbe fogadnak egy malacot, valóságshow készül az életéből

2021. január 21., csütörtök 12:19

Sajátos ötlettel állt elő Magyarország egyik leghallgatottabb rádióműsora. A Retró Rádió reggeli csapata, Bochkorék azt találták ki, hogy 

örökbe fogadnak egy malacot.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a cégénydányádi polgármester kitalálta, hogy bárki nevelhet náluk egy disznót a településen, egészen pontosan örökbe fogadhatja. A jószágot a helyiek felnevelik, így nő a foglalkoztatottság,

az életét pedig egy kamerán keresztül percről percre nyomon követhetik a virtuális gazdák. Mi több, különleges kérésük is lehet a mindennapok alatt.

Bochkor Gáborék azt tervezik, hogy ha elérik a 40 ezer követőt (most 34 ezer körül állnak) a Facebook-oldalukon, belevágnak a projektbe.

Az ár nagyjából százezer forint, és egy év a nevelési idő. Ezt meg lehet hosszabbítani, de a örökbefogadó dönthet úgy is, hogy véget vet a malac életének, pontosabban a helyiek hajtják végre az ítéletet.

Hogy mi lesz Bochkorék malacának sorsa, arról egyelőre megoszlik a stáb véleménye – árulták el az Indexnek. Van, aki levágatná, van, aki tovább nevelné, azonban egy biztos:

a híres divattervező, Karl Lagerfeld után szeretnék elnevezni.

Rovatok