Index Vakbarát Hírportál

A külseje szörnyű, a belseje visszataszító

2021. február 2., kedd 13:03 | aznap frissítve

Újabb erőszakos sztárról rántották le a félig már korábban is lelógó leplet. Evan Rachel Wood amerikai színésznő kijelentése szerint a leginkább rettenetes kinézetéről ismert énekes, Marilyn Manson brutális módon bántalmazta őt a három évig tartó kapcsolatuk alatt. Ám nem ez volt a férfi első és egyetlen, hasonló kaliberű incidense…

Manson és Wood 2007-ben jöttek össze, majd 2010-ben jegyezték el egymást, annak ellenére, hogy ugyanebben az esztendőben szakítottak. Az énekes tagadja a fenti vádakat, szerinte a valóság eltorzítása, amit a színésznő állít. (Wood korábban mesélt arról, hogy erőszak áldozata lett, de ekkor még nem nevezte meg az elkövetőt.) 

Wood látszólag megváltozott és megtört, amíg Mansonnal járt – ezt állította szeptemberben egy Twitter-posztban Dan Cleary, az énekes egykori munkatársa. Szerinte Manson ismerősei közül sokan tudtak az erőszakos esetekről, de a munkájukat féltve nem mertek felszólalni az elkövető ellen. 

A színésznő kijelentése hallatán Manson lemezkiadó cége, a Loma Vista Recordings azonnali hatállyal felfüggesztette az énekessel való közös munkát és legutóbbi albuma promócióját, sőt még az amerikai Starz tévécsatorna is felszólalt: Manson nem szerepelhet az American Gods című fantasyszéria következő epizódjában. 

Az Index is beszámolt arról az Instagram-bejegyzésről, amelyben a színésznő megvallotta az őt ért sérelmeket. Wood Instagramon megjelent posztjára Manson is reagált. 

Úgy tűnik, hogy hiába, hiszen Wood szavain felbátorodva több nő is felszólalt az énekes ellen.

A szavak ereje

Az ijesztő külső valóban rettenetes belsőt takar 

Marilyn Manson neve nem ismeretlen, ha a gusztustalan sztárcselekedeteket vesszük górcső alá. Az énekesnek számtalanszor meggyűlt a baja a rendőrökkel. Jöjjön most egy kronológia a legbizarrabb tetteiből!

Aki pedig ezek után is Marilyn Manson közelébe merészkedik, az magára vessen…

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon. A Patent Egyesület jogsegélyszolgálata pedig szerdánként 16 órától 18 óráig, csütörtökönként 10 órától 12 óráig érhető el a 06-70-25-25-254 számon.

(Borítókép: Marilyn Manson 2015-ben. Fotó: Mike Brooks / DAL / Voice Media Group / Getty Imag

es)

Rovatok