Index Vakbarát Hírportál

Nagy Feró A Dalról: Még nem lépett színre a győztes

2021. február 8., hétfő 12:16

Nagyon sok tehetség bemutatkozott már A Dal 2021-ben, de még nem hallottuk a győztest – mondta Nagy Feró, a Duna Televízión szombatonként látható műsor egyik zsűritagja a közszolgálati televízió hétfői adásában.

Az idei mezőnyben is biztosan lesz olyan dal, amelyet a közönség megszeret. Az eddig látott húsz dal közül eddig egyre adtam a maximális 10 pontot, Galda Levente igazi magyar ízű pop-rock zenét hozott a műsorba 

– fogalmazott a Beatrice frontembere. Nagy Feró örül neki, hogy A Dalban idén nem harminc, hanem negyven produkció kerül műsorba. Fontosnak tartja, hogy nemcsak a győztest fogják díjazni, hanem mind a nyolc döntős pénzjutalmat kap, amit zenei karrierjük kibontakoztatására használhatnak.

Nagy Feró is megemlékezett A Dal 2018-as győztese, az AWS énekeséről, Siklósi Örsről, aki pénteken, 29 évesen hunyt el súlyos betegség után. Mint mondta, jó barátságban voltak, sokat beszélgettek. Örs játszott az Újszínházban a Ricse, Ricse, Beatrice című musicalben is.

A Dal múlt szombati második válogatójából újabb öt produkció jutott az elődöntőbe: a zsűri szavazataival Anevemandras (Kállay-Saunders András) a Hazaérek majd című dallal, a Gerendás feat. Dárdai Blanka a Senkié című számmal, Noémo a Hableánnyal, Szabó Leslie a Legyen másnak is jóval, a közönség voksaival pedig Andelic Jonathan és az Áldom.

A műsor február 13-án, szombaton folytatódik a harmadik válogatóval.

Rovatok