Index Vakbarát Hírportál

Huszonöt év után válik a népszerű műsorvezető

2021. február 11., csütörtök 12:17

Huszonöt együtt töltött év után nincs tovább: válik a népszerű műsorvezető, Kovács Áron és felesége, Gabriella. A Blikk úgy tudja: a pár már hónapok óta nem él együtt, és a szükséges papírokat is beadták a bíróságra. A sokadik hullámvölgyet már nem élte túl a kapcsolatuk, hiába próbálták hosszú időn keresztül megmenteni a házasságukat, nem sikerült. Bár huszonöt éve ismerkedtek meg és kilenc esztendővel később álltak oltár elé, sosem tagadták, hogy alapvetően sok mindenben különböznek. Az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Kapcsolatukból két gyermek született, a 14 éves Máté és a hétéves Luca, akik miatt a szülők igyekeznek békében, a lehető legkulturáltabban rendezni a házasságuk felbontását. Noha sok hullámvölgyet átéltek, mindig úgy tűnt, hogy a köztük lévő kötelék eltéphetetlen.

Minden ilyen mélypont után jöttek dicsőségek és boldog részek. A szerelem 2-3 évig nagyszerű, aztán vagy elfogadjuk, hogy jön a melós időszak, vagy lehet keresni a másikat. De az is csak újabb 2-3 évig tart majd. És hangsúlyozom, nem a gyerek az összetartó erő, hanem a hit, hogy mi ketten egy pár vagyunk

– mondta a Storynak Kovács Áron.

Rovatok