Index Vakbarát Hírportál

Ezt nézze, ha filmezni akar Valentin-napon!

2021. február 13., szombat 11:10

Idén vasárnapra esik a szerelmesek ünnepe, azaz a hét utolsó napján kell felköszönteni Bálint nevű ismerőseinket. És ha ez megtörtént, ezek közül a filmek közül lehet mazsolázni.

A fiúknak – örökkön örökké

A fiúknak, akiket valaha szerettem című tiniromkom harmadik és egyben befejező része február 12-én érkezik a Netflixre. Pár éve a streamingszolgáltató elárasztotta a platformot romantikus filmekkel; ebbe az érába érkezett meg a Fiúknak első része, amely Jenny Han bestseller regénye alapján forgott.

Meglepően pozitív fogadtatást kapott, s bár a főszereplők tiniéveik végét tapossák, az idősebb generációk is pozitívan fogadták a kedvesen megírt karakterek történetét.

A második rész már nem örvendett akkora sikernek, nem is volt olyan eredeti. Viszont most érkezik a történet záró része, ahol Lara-Jean (Lana Condor) és Peter (Noah Centineo) kapcsolata tovább bonyolódik, ugyanis beléptek az egyetemi továbbtanulás kapujába, Amerikában pedig a hatalmas távolságok miatt az, hogy ki melyik intézménybe kerül be, azaz hol tanul tovább évekig, nagyban befolyásolja a párkapcsolatok jövőjét.

Kifürkészhetetlen utak

Szintén a Netflixen található az alkotás, lengyel produkció, már elérhető a platformon. Az ajánló szerint:

A sztárújságíró, aki egyben hírhedt nőcsábász, átértékeli az életét és a döntéseit, amikor beleszeret a kettős életet élő, titokzatos modellbe.

Szereplők: Adrianna Chlebicka, Mateusz Banasiuk, Agnieszka Żulewska.

Nászútra való

Az HBO GO-n érkezik a Nászútra való című romantikus film, amely könnyű, esti szórakozásnak ígérkező izraeli produkció.

Az alapsztori a következő:

Milyen filmek lesznek a tévében?

Természetesen a televíziós csatornák sem maradhatnak ki a Valentin-napi lázból. Megnéztük, milyen filmekkel próbálják a képernyők elé szegezni a nézőket.

Rovatok