Index Vakbarát Hírportál

Házasodik Paris Hilton

2021. február 17., szerda 17:02

Valentin-nap előtt kérték meg a kezét.

A ma 40 éves botrányhősnőt barátja, Carter Reum egy év után jegyezte el. A Vogue magazin szerint a lánykérés egy privát szigeten történt, méghozzá február 13-án. A fotókat elnézve Hilton egy fehér Retrofete & Crown ruhát, tiarát és ékköves kesztyűt viselt. Az is kiderült, hogy Reum egy Jean Dousset gyémántgyűrűvel kérte meg Hilton kezét. (Paris húga, Nicky is jelen volt az eljegyzésesen, aki egy párducmintás ruhát viselt.)

Paris a következőt nyilatkozta a Vogue magazinnak:

Izgatott vagyok, hogy ilyen segítőkész partnerem van. Egyenlőek vagyunk. Jobb emberekké tesszük egymást. Megérte rá várnom!

Hilton szerdán az Instagramon osztotta meg az örömhírt az alábbi szöveggel:

Amikor megtalálod a lelki társad, nem csak tudod, érzed is.

Reum az ebédjük után, a tengerparton térdelt le elé.

Igent mondtam, örökre. Nincs más, akivel szívesebben tölteném az öröklétet.

A párról tavaly januárban, a Golden Globe-gála idején kezdtek el cikkezni. A szerelmesek áprilisban, szintén az Instagramon vallottak nyíltan a kapcsolatukról.

Reum a Vogue-nak elmondta, hogy már az első randevú alkalmával sikerült megismernie az igazi Parist, majd célzott a nemrég újra a média középpontjába kerülő botrányos dokumentumfilmre. Januárban arra is fény derült, hogy a pár lombikbébiprogrammal próbálkozik. 

Ez lesz Paris első házassága, hiába járt már korábban is jegyben. Az előző vőlegénye, Chris Zylka 2018. novemberében vonta vissza az eljegyzésüket. 

Rovatok