Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor megfestette Botticelli Vénuszát Magritte műtermében

2021. március 15., hétfő 18:06

Ehhez is értek! – Orbán Viktor megfesti Botticelli Vénuszát Magritte műtermében címet adta drMáriás legújabb alkotásának, amelyhez frappáns történetet rögtönzött a képzőművész nem más, mint a miniszterelnök tolmácsolásában. 

A kultúrharc napról-napra fokozódik! Már sok csatát megnyertünk, de még több áll előttünk! Harcosaink olykor elfáradnak, kiesnek a sorból, ami nem csoda, hisz az ellenzék méltatlan lejárató kampányai kíméletlenül támadnak minket attól félve, hogy a magyar kultúra új hajnala végre feldereng

– fogalmaz a bejegyzésben drMáriás, és azonnal hozzá is teszi, hogy 

Kérem, nyugodjanak meg, mert jó hírem van! A kultúrharcot meg fogjuk nyerni! Ha nem megy máshogy, akkor magam fogok festeni, rendezni, komponálni, verset írni! Az, hogy ehhez is értek, gondolom sosem volt kérdés.

Arról is ír, hogy eddig a különböző csatározások, valamint a koronavírus miatt előállt helyzet elvonta az erejét, idejét és figyelmét, de eljött az idő, amikor teljes erejével, tudásával és hitével hozzáláthat a magyar kultúra feltámasztásához.

A továbbiakban bemutatja a képet, és előrevetíti, hogy miképpen tervezi feltámasztani a magyar kultúrát, végezetül kiemeli, hogy ezt a kultúrharcot meg fogja nyerni az ország. 

Ha máshogyan nem megy, akkor magam állok ki valamennyi barikádra, s győzök le mindenkit, akit csak kell, hogy elérjük célunkat! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Rovatok