Index Vakbarát Hírportál

Tóth Vera, ha kell, medvehagymát szed az erdőben

2021. április 3., szombat 10:00

Egy 300 lelkes baranyai falucskában kezdett párjával új életet az énekesnő.

Tizennyolc évesen ismerte meg az ország, miután 2003-ban megnyerte a Megasztárt. Tóth Vera azok közé tartozott, akik komoly énekesnői karriert tudtak felépíteni egy tehetségkutató után, és nagyon fiatalon megtanulta, mit jelent a rivaldafényben élni. 

Aztán pár éve váratlanul hátralépett egyet.

Egy baranyai egyutcás faluba, a 300 lelkes Palkonyába költözött párjához, Pauli Zoltán gasztroszakemberhez. Kettejük mindennapjait a Családvarázs legújabb részében ismerhetjük meg.

Az énekesnő főz, és amikor nincs korlátozás, felszolgál a villányi borvidék egyik legcsaládiasabb hangulatú vendéglőjében. Intézi a panzió ügyeit, s ha kell, medvehagymát szed a közeli erdőben. „Itt van a szívem” – mondja Tóth Vera a videóban, amelyben új életéről, családi terveiről is vall:

A húsvéti készülődésre rányomja bélyegét a pandémia, de próbálják feledtetni magukkal a helyzetet. A szakmájukat nem gyakorolhatják, hirtelen rengeteg szabadidejük lett, mégsem tétlenkednek, ahogy Vera mesélte Pierrenek korábban az Index podcastban.

Vera szenvedélyből főz,

hétköznaponként övé a konyha, és az ünnep előtt 200 tojás megfestését szervezte meg a húsvéti csomagokhoz.

Párja több mint húsz éve szeretett bele Palkonyába, Vera még csak két éve él itt, de máris úgy érzi, mintha itt nőtt volna fel. Ebben a miliőben a családalapítást is el tudják képzelni, teljes az életük, és ezen holmi pandémia sem változtathat.

Rovatok