Index Vakbarát Hírportál

Sylvester Stallone nem játszik a Creed harmadik részében

2021. április 7., szerda 11:53

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét – írja az MTI a The Hollywood Reporter értesülése alapján. 

A rajongók sokáig reménykedtek benne, hogy a folytatásban is feltűnik majd a filmsztár, de végül egy Instagram-bejegyzésben elárulta egyik követőjének, hogy nem szerepel a bokszolós drámában. Ennek nyomán később Stallone ügynöke is megerősítette a The Hollywood Reporter kérdésére, hogy a színész nem lesz benne az új Creed-filmben.

A sorozat két korábbi részében Stallone alakította Rocky Balboát, így ő volt a főhős, Adonis Creed (Michael B. Jordan) mentora a produkciókban. Stallonét 2015-ben Oscarra is jelölték a Creed: Apolló fia című alkotásban mellékszereplőként nyújtott alakításáért.

A színész közelmúltban azt is bejelentette, hogy már elkészültek a Rocky IV. rendezői változatának vágásával, amelyet a saját elképzelései szerint végeztek el. Azt írta, hogy nagyon örül ennek, mert sohasem volt elégedett azzal, ahogy annak idején a film megjelent.

A Rocky IV. 1985-ben jelent meg, és Dolph Lundgren alakította benne Ivan Dragót, a szovjet bokszbajnokot. Ebben a produkcióban láthatta a közönség utoljára az Apollo Creedet megformáló Carl Weatherst, aki a sorozat többi epizódjában nem játszott már.

Rovatok