Index Vakbarát Hírportál

Halló, újra itt van Szilágyi János, de két kérdéskör már most tabu

2021. április 20., kedd 16:36

Újra indul a Halló, itt vagyok! Szilágyi Jánossal. Vagyis a legendás rádiós visszaül a mikrofon elé, és 2021. április 28-tól ugyan nem a Magyar Rádióban, de a 168.hu-n bárkivel elbeszélget szinte bármiről, magánéleti kérdésekről, szerelmi és családi drámákról, akár tabutémákról. A szinte bármi azonban azt jelenti, hogy mindössze két kérdéskört nem szeretne érinteni: a politikát és a járványt.

A rádióssal a nézők szerdánként találkozhatnak újra, és ezúttal nem csak hallgathatják, de láthatják is a 85. életévében járó Szilágyi Jánost. Az eredeti Halló, itt vagyok 1980 és 1989 között jelentős rajongótábort tudhatott magáénak. A mostani műsorról Szilágyi János így fogalmaz:

Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást.

Az egykori adássorozatról 1986-ban könyv is megjelent Halló, itt vagyok! Írásos emlékek egy 1980-ban kezdődött rádióműsorról címmel a Zeneműkiadó gondozásában.

Rovatok