Index Vakbarát Hírportál

Már az Oscar-díj sem a régi

2021. április 24., szombat 12:03

Talán nem mindenki, de a fél világ filmrajongó közönsége most bizonyára azt latolgatja, ki nyeri az idei Oscar-díjat, legyen az színész, színésznő, zenész, operatőr, sminkes vagy rendező, és ki tudja még, hány név a naptárban...

Egy biztos, tuti recept nincs, és a díjazottak mindig örülnek a szobrocskának. Még akkor is, ha azt más másnak adta volna, ám ez jó alkalom arra, hogy erről beszélgetni lehessen.

Az idei Oscar-díj-átadó rendhagyó, hiszen a pandémia miatt szükséges betartani minden óvintézkedést, de ez nem befolyásol senkit sem abban, hogy otthon, a képernyők előtt ülve élőben kövesse az eseményeket.

Az Index kultúra rovata hétfőn hajnalban percről percre kommentekkel élőben jelentkezik, számos háttérinformációval és érdekességgel. 

Az Index kultúra rovatának arútluK című podcastjában sok mindenről szó esik, a többi között arról is, hogy

Az Index arútluK podcastjában Fekete-Szalóky Zoltán, Vig György és F. Tóth Benedek, az Index kultúrrovatának tagjai beszélgetnek.

Klikk a lejátszó gombjára, és hallgassa meg az arútluK heti podcastját!

Korábbi beszélgetéseinket pedig itt érheti el, például a médiában is tapasztalható káromkodásokról, gyűlöletbeszédről, a Kossuth-díjról, a sorozatok világáról, a Trónok harca valóságosságáról vagy éppen a pályakezdő színészek nehézségeiről.

Rovatok