Index Vakbarát Hírportál

Merkely Béla kórházában játszott a Radnóti társulata

2021. május 4., kedd 13:01

Zenés előadással kedveskedett a Radnóti Miklós Színház társulata az egészségügyi dolgozóknak: Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora Facebook-oldalán mondott köszönetet a társulatnak. A legjobban ezek az intellektuális élmények hiányoztak az elmúlt egy évben – tette hozzá az egyetem rektora. 

Köszönöm a Radnóti Miklós Színház igazgatóasszonyának és társulatának a rövid zenés előadást, amellyel múlt héten örvendeztettek meg minket a Semmelweis Egyetem Külső Klinikai Tömbjének udvarán. Műsorukkal és adományaikkal az egészségügyi dolgozókat köszöntötték, akik immáron több mint egy éve küzdenek a Covid–19 pandémia ellen

– írta Merkely Béla, hozzátéve, hogy reményei szerint legközelebb már a színházban találkoznak. Mint megírtuk, május 12-től ingyen érhetnek el számos színházi előadást a kórházi dolgozók. Az akciót kezdeményező JEGYx1.HU közleményt adott ki, amelyben úgy fogalmaznak, hogy így szeretnék megköszönni minden egészségügyi dolgozó munkáját, melyet a jelenlegi járványhelyzetben végeznek.

Rovatok