Index Vakbarát Hírportál

Kökény Attila nagyapaként lezárt egy korszakot az életében

2021. június 3., csütörtök 16:56

Az énekes boldog, hogy ilyen fiatalon lett nagypapa, hiszen így kedvére játszhat az unokáival. Mára teljesen felhagyott a bulizással, és százszázalékosan a családjának él, felesége szerint most lett teljesen kerek az életük.

Kökény Attila egykor buliból buliba járt, mára azonban teljesen felhagyott ezzel az életmóddal. Az énekes a Családvarázs című műsor legújabb epizódjában elmondta, maga mögött hagyott egy korszakot, ma már csak a családjának él.

Már nem járok bulizni, nem dohányzom, nem iszom egyáltalán. Soha többet nem leszek részeg. Úgy éreztem, hogy itt le kell zárnom egy korszakot az életemben. (...) Eleget voltam bulihuligán, látták a gyerekeim eleget, de ők (az unokák – a szerk.) már biztos hogy nem fogják soha többet látni.

– mondta a 46 éves énekes, akinek már két unokája van, és úton van a harmadik is.

A büszke nagyapa elmondta azt is, hogy örül, amiért ilyen fiatalon megtapasztalhatta az unokázás élményét, mert úgy érzi, 70 évesen már nem tudna olyan önfeledten játszani a kicsikkel, mint ahogyan most.

Az énekes felesége elmondta, úgy érzik, az unokákkal lett teljes az életük, hozzátéve, hogy mostanra eljött az idő, amikor messzebb élő édesanyja már nem hozzá látogat el olyan gyakran, hanem a lányához, azaz az ő dédunokáinak édesanyjához.

Az epizódban feltűnt még az énekes fiatalabbik fia, Lajos is, aki zenészi ambícióiról mesélt a stábnak.

Rovatok