Index Vakbarát Hírportál

Borzongani járnak moziba az amerikai nézők

2021. június 6., vasárnap 22:03

A Démonok között című horrorfilm harmadik része vette át a vezetést az észak-amerikai mozikban összesen 24 millió dolláros jegyeladásával. Ezzel megelőzte a múlt héten 48 milliós összeggel az élen záró másik folytatásos horrort, a Hang nélkül 2-t, aminek csaknem 60 százalékkal esett vissza a bevétele múlt héthez képest – számolt be az MTI.

A múlt héten rekordot döntő és a járvány előtti statisztikát is felülmúló Hang nélkül 2. 19,5 millió dolláros jegybevételt produkált az éledező amerikai mozikban, amivel a produkció hazai árbevétele elérte a 88,6 millió dollárt. A Démonok között harmadik részére 26,8 millió dollárért vásároltak jegyet, amivel a film elérte az 57,1 millió dolláros összbevételt.

A múlt hétvége másik bemutatója az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyella című Disney-film, amely ezen a héten 11,2 millió dolláros forgalmat hozott össze, globálisan pedig már a 87,1 milliót is meghaladta. A kasszasikerek eheti listájának negyedik helyére a Szilaj: Zabolátlanok című animációs film került, 6,2 millió dolláros bevétellel.

Rovatok