Index Vakbarát Hírportál

Liu testvérek: Stílus pénzért nem kapható

2021. július 11., vasárnap 11:28 | aznap frissítve

Testvérpár még sosem volt a Sunday Brunch stúdiójában, de ennek is el kellett jönnie egyszer, és még a műsor első évadában összejött. A Liu testvérek az olimpiai felkészülésük pihenőidejében látogattak el a Sunday Brunch műsorába, mert a téli olimpia előtt laza csacsogásra már nem nagyon lesz idejük.

A Liu testvérek neve mindenkinek ismerős. Sándor és Shaoang 2018. február 22-én az 5000 méteres váltó tagjaiként olimpiai bajnoki címet szereztek, ezzel Magyarország a téli olimpiák történetében első ízben nyert aranyérmet. Az adásból kiderül, hogy szerintük totálisan tehetségtelenek voltak ebben a sportban, amire egyébként az úszásról váltottak. Hogy ez mennyire nem így van, azzal kapcsolatban az alábbi képsorok sokat elárulnak.

A fiúk megint olimpiai lázban égnek, de nem a nyári miatt, nyakukon a következő téli olimpia, amely 2022 februárjában esedékes Pekingben. A sportolók készülnek az ottani megmérettetésre, és ahogy mondják, várják is, mert a helyszín valamelyest hazai pálya lesz számukra, édesapjuk ugyanis kínai származású.

A Sunday Brunch podcastben szó lesz edzésekről, esélyekről, sebességről, vakációról, Covidról, amin kétszer estek át, példaképi szerepkörről.

Sándortól és Shaoangtól sem áll távol a divat. Mindketten egy kínai divatmárka arcai, a fotózásokba, a modellkedésbe, a pózolásba volt idejük beleszokni. Gyakorlatilag bármit kiválasztanak a gyártó katalógusából, az az övék, így az öltözködésre nincsen gondjuk.

Stílust pénzért nem lehet venni, örülünk, hogy így születtünk 

– jegyzik meg a műsor egy pontján.

Ruhával tehát jól állnak, ugyanakkor tetoválásban sem szenvednek hiányt.

Valószínűleg az egész testünk ki lesz tetoválva, az arcunkat kivéve 

– nyomatékosítják az adás egy megfelelő stratégiai pontján, sőt mesélnek pár jól sikerült darabról, így egy malacról és egy világítótoronyról is.

Az adás végén ön is tudni fogja, milyen a csalónapjuk, illetve hogy meddig látják magukat korcsolyával a lábukon, végezetül belemászunk egy kicsit a közéletbe, és elmondják a véleményüket a hazánkba tartó Fudan Egyetemről.

Kattintsanak a lejátszóra, és hallgassák a Liu testvéreket!

A műsor korábbi vendégei voltak:

Rovatok