Index Vakbarát Hírportál

Csavardi Samu nagy sikert jósol A Gyűrűk Ura-sorozatnak

2021. július 16., péntek 22:43

Hamarosan érkezik a nagy reményekkel kecsegtető sorozat A Gyűrűk Urából, amit legkésőbb 2022-ben láthatunk az Amazon Prime csatornáján. Az első évadra elképesztő összeget, 465 millió dollárt szántak a készítők, így biztosak lehetünk benne, hogy az Új-Zélandon készülő produkció nem fog csalódást okozni.

Ennek ellenére sokan szkeptikusok, de az eredeti trilógiában Csavardi Samut alakító Sean Astin szerint nincs ok az aggodalomra, ugyanis mindenkit le fog nyűgözni a sorozat.

A sorozaton dolgozóknak azt javasoltam, hogy élvezzék ki a forgatás minden pillanatát, ugyanis rendkívül nagy örömet fognak okozni a rajongóknak. Szerencséjük van, mert nem nyomja rájuk a bélyeget az a fogadtatás, mint amikor mi A Gyűrűk Ura-trilógiát forgattuk. Én is rendkívül izgatott vagyok, mert még nem értem A szilmarilok végére, amire papíron a könyv épül, így számomra is számos újdonsággal fog szolgálni a sorozat. Már 2002-ben megjósoltam, hogy A Gyűrűk Urának lesz folytatása, és igazam lett! Higgyék el, nem fogunk csalódni

– nyilatkozta Sean Astin.

Rovatok