Index Vakbarát Hírportál

Jeff Bridges szerint a rák egész kellemes a koronavírushoz képest

2021. szeptember 13., hétfő 21:53

Jeff Bridges Oscar-díjas színész egy évvel ezelőtt, októberben közölte, hogy rákbeteg, limfómát diagnosztizálták nála. A nagy Lebowski főszereplője azóta a koronavírust is elkapta, és a tapasztalatait a honlapján osztotta meg – írja az NBC News.

A betegségem remisszióban van, üveggolyó méretűre zsugorodott a daganatom. A koronavírus kikészített, de most már mindkét adag vakcinát megkaptam, és sokkal jobban vagyok

– írta a 71 éves színész, aki az Őrült szív című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscart 2009-ben.

Jeff Bridges a kemoterápiás kezelésen kapta el a vírust, ráadásul a felesége is megfertőződött, aki öt napig kórházban volt, míg a színész öt hetet tartózkodott ott.

„Azért voltam ott olyan sokáig, mert a kemoterápia teljesen legyengítette az immunrendszeremet. Viszont a koronavírus miatt a rák egész kellemes dolog volt” – írta Jeff Bridges, hozzátéve, hogy voltak olyan pillanatok, amikor elképesztő fájdalmakat élt át, és egész éjjel üvöltött volna, mert úgy érezte, hogy közel került a mennyország kapujához.

Ettől függetlenül az idő nagy részében boldog volt, és miután meglegyintette a halandóság szele, rájött, az élet rövid és gyönyörű, sőt, még a lányával is táncolhatott az esküvőjén.

Rovatok