Index Vakbarát Hírportál

Péterfy Bori elkapta a koronavírust

2021. szeptember 15., szerda 20:50

A Péterfy Bori & Love Band énekesnője is elkapta a koronavírust. A színésznő a Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt. Láthatóan nincs jól, tíz napot kell karanténban töltenie.

Sziasztok! Sajnos engem is utolért és leterített a Covid, az óvintézkedések ellenére. A Kobucis koncertet 2022-re toltuk. És remélem, a színházi előadásokat is tudjuk majd pótolni, mert persze pont ebben a tíz napban, amit karanténban kell töltenem, minden nap színpadon lettem volna :(( Borzasztóan szomorú vagyok, de ez van. Küldjétek a gyógyító energiákat, én meg majd felvételről hallgatom, ahogy tapsoltok, mert attól tuti jobban leszek

 írta, majd mindenkit biztosított, hogy pótolják a koncerteket, akinek pedig nem lesz megfelelő az időpont, annak visszaváltják a jegyét.

A hétvégi Kobucis koncertet jövő tavasszal, 2022. április 23-án pótoljuk. A megváltott jegyek természetesen érvényesek erre az időpontra. Akinek nem megfelelő ez az új időpont, az szeptember 30-án éjfélig a jegyét visszaválthatja, ehhez csak írnia kell egy emailt a kobuci@kobuci.hu címre.

Rovatok