Index Vakbarát Hírportál

Galambos Lajos: Amíg erőm engedi, hangoztatni fogom a saját igazam

2021. szeptember 19., vasárnap 11:22

Galambos Lajost a bíróság közműcsalás miatt 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A 7 éve tartó bírósági eljárásban szerdán született elsőfokú ítélet. A tárgyaláson az előadóművész nem jelent meg, ítélethirdetéskor nagymamája sírjánál keresett lelki vigaszt. Másnap reggelre pedig elfogadta a meghívást az Index Sunday Brunch műsorába.

Az előadóművész mesélt arról, hogyan érzi magát a kiszabott ítélet után, mi történt az előző hét évben, és mihez kezd majd a jövőben. Lajcsi láthatóan nincs jól, megviselte az eset, de kitart az álláspontja mellett.

Ha valamit rám dobnak, megpróbálok védekezni, ezért jöttem el ide is. Amíg erőm engedi nem kiabálom, de hangoztatni mindenképpen fogom a saját igazam.

Galambos Lajos: Amíg erőm engedi hangoztatni fogom a saját igazam

A beszélgetés során kiderül, hogy a feladás szó nem szerepel a szótárában, így az előtte álló körülbelül egy év, amíg megszülethet a másodfokú ítélet, nem telik majd tétlenül: készül a saját igaza bizonyítására. Lajcsitól megtudjuk még:

Ha velünk tart, jópár Lajcsi anekdotával lesz gazdagabb, és a zenész öniróniájából is részesül. Galambos Lajos minden gyötrelem ellenére azért eljár még fellépni, és ahogy mondja, 

ilyenkor néha eléneklem Hofitól az Áramszünetet, ami általános derültséget okoz.

Az előadó a műsorban is dalra fakad. Alább tudja podcast formátumban hallgatni az adást. Kattintson a lejátszóra!

A Sunday Brunch múlt heti vendége a stroke-ból felépülő Schobert Norbert volt. A második évadban Náray Tamás és Sárközi Ákos is ellátogatott hozzánk. Hallgassa meg a beszélgetéseket!

Rovatok