Index Vakbarát Hírportál

MrBeast újraalkotja a Squid Game című sorozatot a valóságban

2021. október 12., kedd 11:32

Azt állította, ha videója eléri a 10 milió like-ot, beváltja ígéretét. A videó már 11 millió kedvelés fölött van. Az egyik leggazdagabb youtuber profiljába a kihívások teljesítésén alapuló pénzosztás tökéletesen beleillik. Nem először csinálna ilyet.

A Squid Game, azaz magyarul a Nyerd meg az életed a Netflixen futó disztópikus dél-koreai sikersorozat, ami szinte a semmiből meghódította a toplistákat, és jó úton jár afelé, hogy a platform valaha volt legnézettebb produkciója legyen. A történet nagyvonalakban a kétségbeesésről szól, és arról, hogy az emberek milyen messzire képesek elmenni azért, hogy gazdagok lehessenek. Akit bővebben érdekel a sztori, olvassa el az Indexen megjelent kritikát, vagy csak rágja át magát a kilenc részes szérián, de vigyázat, a függőség garantált.

A youtuber és újgenerációs filantróp MrBeast az eddigi egyik legnagyobb kihívására készül. Az alkotó kirakott egy videót TikTok profiljára, amiben azt állítja, hogyha eléri a 10 millió lájkot, a valóságban is újrajátssza a Netflix sikersorozatát.

A pár másodperces szösszenetet 14 órája posztolta, de már 11 millió like fölött van a videó.

MrBeast leginkább arról ismert, hogy kihívásokat készít, amelyeken a résztvevők őrült pénzösszegeket nyerhetnek. Ismerve a youtuber munkásságát, biztosra vehetjük, hogy betartja az ígéretét, bár az nem világos, hogy pontosan hogyan tervezi véghezvinni ezt a vállalkozást, mivel az ő verziójának néhány elég egyszerű okból másnak kell lennie, mint a Netflix sorozatban ismert szabályrendszernek. De annyi biztos, hogy a következő napokban vagy hetekben a pontos részleteket is publikálni fogja.

Rovatok