Index Vakbarát Hírportál

Lócitromka és Batyubetyár sírva bánja, hogy becuccozott

2021. október 13., szerda 19:59

Szerdánként este nyolctól látható Lakatos Márk és az Index új beszélgetős és gasztroműsora. A bemutatkozó részben szerepelnek báránybordák, újrahasznosított krumplik, valamint három exdroghasználó: Lakatos Márk, Dietz Gusztáv, Nagy Zsolt, továbbá egy hivatásos világszerelő – Molnár noÁr Áron. Főszerepben a függőség.

Lakatos Márk stylist és médiapolihisztor új online formátuma – a Konyhanyelv – szerdánként jelentkezik az Indexen.

Fontos, provokatív, társadalmilag is érvényes, pikáns, sikamlós, tehát bármilyen értelemben izgalmas témákat vitatunk meg konyhanyelven, azaz a saját tudásunk, ismereteink alapján, terített asztal mellett

foglalja össze a műsor lényegét Lakatos Márk.

A bemutatkozó epizódban két színésszel – Nagy Zsolttal és Molnár Áronnal –, valamint egy visszavonult ketrecharcossal, Dietz Gusztávval beszélget a magyar divatvilág Jamie Oliverje. 

A menüt maga állítja össze, de minden résztvevő küld egy speciális hozzávalót, amelyet használnia kell. Márk designhegesztő szemüvege persze nem lesz párás az izgalom miatt, játszi könnyedséggel harmonizálja saját receptjével a fűszeres meglepetéseket. Meg is mutatja, hogyan készíti a főételt, majd a vendégek érkeztével kezdetét veszi a sztorizás, beszélgetés, egy idő múlva a vita. 

Kattintson, és nézze meg a beszélgetést! A vacsora során többek között kiderül:

Aki arra is kíváncsi, min ugrott össze Nagy Zsolt és Molnár Áron, valamint milyen mesét írt vacsora után a négy jóllakott szereplő Lócitromka és Batyubetyár kalandjaiból, kattintson és nézze meg!

Minden szerdán este új epizóddal jelentkezik a Konyhanyelv, benne provokatív, érvényes és pikáns témákkal. Tartson velünk jövő héten is a terített asztal mellett!

Rovatok