Index Vakbarát Hírportál

Az Odaát színésze is feltűnik Alec Baldwin westernjében

2021. október 15., péntek 14:24

Idén októberben kezdték el forgatni Alec Baldwin westerntörténetét, amit a színész Joel Souza rendezővel közösen írt.

Egy évvel az Odaát fináléja után Jensen Ackles, az idősebbik Winchester fivér egy westernfilmet forgat most. A Deadline értesülése szerint Ackles csatlakozott a Joel Souza által rendezett Rust színészgárdájához, Alec Baldwin és Travis Fimmel oldalán. A film történetét Souza és maga Baldwin írta.

Alec Baldwin a hírhedt bűnözőt, Harland Rustot alakítja, akit, mióta csak az eszét tudja, üldöznek, és vérdíjat tűznek ki a fejére. Majd egy nap a karakter tizenhárom éves unokáját, Lucast gyilkosság vádjával bebörtönzik, és kötél általi halálra ítélik. Így Rust Kansasba utazik, hogy megszöktesse. Innentől kezdve együtt menekülnek Wood Helm, a legendás rendőrbíró (Ackles) és a fejvadász Fenton „Preacher” Lang (Fimmel) elől. Kalandjuk közben eltemetett titkok kerülnek a felszínre, és egy különös, ám annál izgalmasabb kapcsolat alakul ki a menekülő páros között, miközben megpróbálják túlélni a vadnyugat és az amerikai határvidék nehézségeit.

A filmet Új-Mexikóban, Santa Fében forgatják, a várt 2020-as kezdéssel ellentétben azonban csak idén októberben tudták elkezdeni a munkálatokat.

Ackles, aki hatalmas sikerét a CW által készített Odaát című sorozatnak köszönheti, legközelebb a nagy közönségsikernek örvendő és Emmy-jelölt A fiúk (The Boys) harmadik évadában tűnik fel Soldier Boy szerepében.

Rovatok