Index Vakbarát Hírportál

Ő volt a Dolly Roll híres Ginája, akiért Flipper Öcsi bolondult

2022. február 5., szombat 11:38

Jeszenszky Béla Tibor, ismertebb nevén Flipper Öcsi két évig járt Harmath Marianna Ginával, aki a Dolly Roll ismert dalát ihlette. A hölgyet később Orbán Józsi szerette el tőle.

Öcsivel először egy Dolly Roll-koncerten találkoztunk, majd pár nappal később meglátott az utcán, a nyakamba borult, és randevúra hívott. Ekkor én még csak 16 éves voltam, sosem volt barátom, de annyira tetszett, olyan szimpatikus volt, hogy igent mondtam – idézte fel a volt modell a történteket. Úgy emlékezett:

 Nagy szerelem volt a miénk, a Gina című dalt rólam írta, azt mondta, a kinézetem és a belső értékeim ihlették, így képzeli el az ideális nőt.

Az egykori modell felidézte, hogy a randevúk alatt mély kapcsolat alakult ki közöttük, mivel rengeteg közös volt bennük.

Sokan nem tudják róla, de jól főzött, sokszor vacsorával várt. Úriember volt, és bár sokszor töltöttük együtt az éjszakát, nem történt köztünk semmi. Tiszteletben tartotta, hogy én még várni szeretnék, ő pedig örült volna, ha ő az első férfi az életemben. Végül nem ő lett az

– mondta Gina, hozzátéve: ennek az volt az oka, hogy időközben megismerte Orbán Józsit, a 100 Folk Celsius énekesét.

Öcsi udvarolt, de közben Józsi randevúra hívott. Akaratomon kívül beleszerettem. Intelligens és humoros volt, imádott engem. Közben Öcsi is megismerkedett Szilágyi Mariannával, én mutattam be neki

– mondta Harmath Marianna Gina, majd azzal folytatta, hogy ennek a kapcsolatnak az vetett véget, hogy Orbán Józsi megcsalta. Akkor szakított vele, egy hónapig voltak külön, amikor újra összekerült Flipper Öcsivel, aki éppen szintén szingli volt. Egymás oldalán vigasztalódtak, aztán a nő mégis visszament Józsihoz.

Sosem felejtem el, Öcsi azt mondta, nagyon megbánom majd, de a szívem Józsihoz húzott, aki persze sose bocsátotta meg, hogy a „szünet” alatt kivel voltam. Egy darabig nem is beszéltek egymással, végül sikerült rendezniük a viszonyukat

– emlékezett vissza Flipper Öcsi korábbi múzsája. Elmondta azt is, hogy Orbán Józsival három év múlva ismét szakítottak, utána pedig 1997-ben egy súlyos autóbalesetet szenvedett, és depresszióba esett. Ahogy kijött a kórházból, bezárkózott. Öcsi akkor már Pusztazámoron élt, a fellépései elmaradoztak, és egyre többször adódtak problémái az itallal.

Ekkor egy Angliából érkező menedzser énekest keresett, akit magával is vitt volna. Egyből Öcsi jutott eszembe, hogy jót tenne neki, ha végre színpadon állhatna megint, de elkevertem a névjegykártyát, és mivel magammal és a betegségemmel voltam elfoglalva, nem is foglalkoztam többet a dologgal. A mai napig átkozom magam, és nem bocsátom meg, hogy így történt. Ha kimegy Angliába zenélni, talán nem történik meg a tragédia

–  mondta a Blikknek Gina. Amikor Flipper Öcsi az alkoholizmusból eredő problémái miatt kórházba került, Orbán Józsi értesítette róla. Szeretett volna bemenni hozzá, de akkor kapta a hírt az énekes haláláról.

Rovatok