Index Vakbarát Hírportál

Szexuális zaklatás miatt beperelték Snoop Doggot

2022. február 10., csütörtök 09:59

A TMZ adta hírül, hogy Snoop Dogg, az ötvenéves amerikai rapper állítólag 2013-ban orális szexre kényszerített egy nőt, ugyanakkor a vádlotthoz közeli forrás szerint szó sincs ilyen incidensről. Mi több, a forrás szerint a nő csak azért vádolta meg a rappert, hogy kártérítést csikarjon ki belőle, méghozzá 10 millió dollárt (3,1 milliárd forintot) – egyelőre sikertelenül.

Snoop Dogg nagy dobásra készül, február 13-án ő lesz a Super Bowl félidei show-jának egyik fellépője, így a vád csúnyán keresztbe tehet az előadónak. 

A Jane Doe néven azonosított hölgy azt állítja, hogy 2013. május 29-én részt vett a rapper egyik kaliforniai koncertjén, majd a műsor után Bishop Don Juan – Snoop Dogg munkatársa – felajánlotta neki, hogy hazaviszi. Doe elaludt az autóban, de nem otthon, hanem Bishop lakásában ébredt fel – legalábbis ezt vallja.

A rapper ismerőse kezdhette az egészet

A felperes kimerült volt, és elaludt Bishop otthonában. Hajnali négy órakor felébredt, Bishop kivette a péniszét a nadrágjából, és a felperes arcába/szájába nyomta

– áll a keresetben. A dokumentum szerint Bishop csupán a neme miatt zaklatta a nőt.

A modell és táncosnő Jane Doe ezután azt állította, hogy Bishop adott neki egy ruhát, és arra utasította, vegye fel, hogy elmehessenek Snoop Dogg stúdiójába, mert a rapper egy tévéműsorba akarja őt beválogatni. A nő elment a rapperhez, de fájt a gyomra, ezért kiment a mosdóba.

A hölgy a vécén ült, amikor az előadó besétált a mosdóba, és a nő arcába nyomta az ágyékát. Doe állítása szerint a férfi ezután orális szexre kényszerítette őt.

A történet csimborasszója, hogy Snoop Dogg azért nem válogatta be a nőt a műsorba, mert az nem akart önként és dalolva orális szexet létesíteni vele. A rapper tagadja a vádakat, szerinte az egész sztori hazugság. Nemrég egy Instagram-posztjában „aranyásónak” nevezett valakit (feltételezhetően a nőre célozva).

Az ügy azonban nincs ennyivel lezárva: Snoop Doggot és Bishop Don Juant is beperelték.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.

(Borítókép: Snoop Dogg 2021. szeptember 23-án Atlantában. Fotó: Marcus Ingram / Getty Images / AFP)

Rovatok