Index Vakbarát Hírportál

110 millió forint értékű felszerelést lopott el húsz símaszkos rabló a Lupin forgatásáról

2022. február 25., péntek 21:31

A támadás hírét megerősítette a Netflix műsorszolgáltató is.

A napokban az Indiana Jones 5 forgatásáról számoltunk be, miszerint csak Harrison Ford lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt végzetes tragédia – most a Lupin francia sikersorozat második évadját forgató stábot érte incidens.

Mintegy húsz símaszkos rabló pirotechnikai rakétákat robbantva rontott rá a filmforgatás résztvevőire Nanterre párizsi előváros Pablo Picasso negyedében, ahol jelen volt a Netflix-sorozat főszereplője, Omar Sy francia filmsztár is.

A vakmerő rajtaütés SORÁN nem sérült meg senki, de a banditák mintegy 300 ezer euró (110 millió forint) értékű felszerelést zsákmányoltak.

A támadás hírét megerősítette a Netflix műsorszolgáltató is, hangsúlyozva: számukra a legfontosabb a stáb tagjainak testi épsége. Reményüket fejezték ki, hogy rövidesen folytathatják a bűnügyi sorozat forgatását.

Omar Sy egyébként a Netflix-előfizetők tízmillióit hódította meg a Maurice Leblanc francia író által 1905-ben kitalált úri betörő, Lupin alakjában. Az amerikai óriáscégnek ez az első francia gyártású sorozata.

(mti)

Rovatok