Index Vakbarát Hírportál

Augusztusban se jön Budapestre Tom Jones

2022. július 29., péntek 11:47

Az idén júliusra, majd augusztusra tervezett időpont helyett csak jövő júniusban lép fel Budapesten Tom Jones – tájékoztatta az érintetteket a szervező Krokodil Rock Kft.

Az eredeti tervek szerint július 12-én adott volna koncertet a 81 éves világsztár a Surrounded by Time című turnéja budapesti színhelyén, az MVM Dome-ban. Akkor azonban megfájdult a torka, és orvosai tanácsai miatt az utolsó pillanatban nem vállalta a fellépést. Ezért elnézést kért a közösségi médiában, és a szervezőkkel egyetértésben augusztus 16-ra tették át a show-t.

A koncertszervező Krokodil Rock Kft. tájékoztatása szerint Tom Jones a következő időpontot is lemondta, és 2023. júniusi időpontra halasztotta a budapesti fellépést.

A közleményt szó szerint idézzük:

Sajnálattal értesítjük önöket, hogy Tom Jones budapesti, először július 12-re, majd augusztus 16-ra, az MVM DOME-ba meghirdetett koncertjét, a Művész menedzsmentje egy 2023. júniusi időpontra halasztotta. A pontos dátumot a művész menedzsment hamarosan közölni fogja. A produkcióban részt vevő cégek intenzív tárgyalásokat folytatnak a részletkérdések tisztázása ügyében

– írta Besnyő László ügyvezető, hozzátéve, hogy a jegyeket megvásárló közönség érdekei semmiképpen sem sérülnek, és a koncert pontos dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás szünetel.

„Őszintén sajnáljuk, hogy ez a helyzet rajtunk kívül álló és előre nem látott okok miatt kialakult. Sir Tom Jones is bocsánatkérését küldi az okozott kellemetlenségért és nagyon várja a jövő nyári találkozást a magyar közönséggel” – közölte az ügyvezető.

(Borítókép: Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án. Fotó: Etienne Laurent / EPA / MTI)

Rovatok