Index Vakbarát Hírportál

Fenyő Miklós koncertjét tűzijáték kíséri

2022. augusztus 25., csütörtök 11:35

Az augusztus 20-i tűzijátékot egy héttel későbbre, azaz 27-re halasztották. Ha valaki a jubileumi Fenyő-koncertre hivatalos, érdemes tájékozódnia a megváltozott közlekedési lehetőségekről.

Fenyő Miklós idén augusztus 27-én két jubileumot is köszönt Pábijubileum 75/25 című, telt házas koncertjével a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A 75. születésnapját és a 25. margitszigeti koncertjét ezúttal tűzijáték is kíséri, mivel aznapra halasztották az augusztus 20-ai tűzijátékot. Fenyő Miklós és a Produkció, valamint a Margitszigeti Színház közös közleményben arra kéri a közönséget, hogy az út- és hídlezárások, forgalomterelések miatt időben induljanak a koncertre, melyet megszakítás nélkül terveznek előadni.

A csodálatos Közönségünk érdekét messzemenőkig figyelembe véve, a lehetőségeket jól körüljárva arra jutottunk a Margitszigeti Színházzal közösen, hogy az augusztus 27-ére meghirdetett, telt házas előadásunkat megtartjuk, mert erre nagyon sokan számítanak, mivel már tavaly november óta tudható a jubileumi buli időpontja. Kérjük, mindenki időben induljon a koncertre, hogy együtt ünnepelhessünk a Pábijubileumon!

 – nyilatkozta Fenyő Miklós.

Ilyen sorozattal nem sok előadó dicsekedhet. Mint minden alkalommal, Fenyő Miklós most is egy teljesen új műsorral rukkol elő zenekarával, tánckarával, de az idei jubileumi koncertjét még a megszokottnál is emlékezetesebbé szeretné tenni, az este folyamán vendégei Nótár Mary és Laár András lesznek.

E napon, a Mahart tájékoztatása szerint, nem közlekedik a színházi hajójárat sem, így ezzel nem lehet érkezni a koncertre. Akik aznapra, előre váltottak külön hajójegyet, azok a jegy bemutatása után, a margitszigeti jegypénztárban visszakapják a jegyek árát. Ezenfelül a BKK tájékoztatása szerint augusztus 27-én (szombaton) – éjszakai futóverseny alatti forgalom lezárás miatt – a Fenyő Miklós Pábijubileum-koncert után a BKK-buszok nem tudnak a Margitszigeti Színház bejáratához közlekedni. Így előadás után a 26-os és a színházi rásegítő autóbuszjáratok a Margitsziget Árpád híd felőli oldalán elhelyezkedő Zenélő kúttól szállítanak utasokat a Göncz Árpád városközpont felé.

A Margitszigeti Színház azok számára, akiknek nehézséget jelent a gyaloglás, „kisvonatos sétajárat” közlekedési eszközt indít az Árpád híd felé a buszokhoz. A járat annyi alkalommal fordul a színház és a Zenélő kút között, ahányszor szükséges.

Rovatok