Index Vakbarát Hírportál

Ezért a finomságért Tóth Vera mindent megtesz

2023. január 11., szerda 15:24

Az énekesnő ismét edzeni kezdett.

Tóth Vera bár elfogadta, hogy soha nem lesz gazella alkat – a magassága miatt is –, de hét éve eldöntötte, hogy elég a százharminc kilóból, írja legújabb Facebook-posztjában. „Hamar rájöttem, hogy nekem ez egy hatalmas küzdelem lesz, amíg élek, mert extrán hajlamos vagyok a súlygyarapodásra.”

Nem engedhetem el magam egy percre sem, hisz szinte azonnal képes vagyok sok-sok kilogrammot felszedni, akár egy hét alatt „plusz ötöt” is mutathat a mérleg és még mindig nem arról van szó, hogy habzsolok, mint a veszedelem, csak mondjuk nem edzem heti hármat és mondjuk vacsorázom is

– magyarázta. Megjegyezte: ha vacsorázik, aznap muszáj edzenie, mert minden ráragad.

A trénere négy éve vezette be a sportolás világába, s bár előtte is próbálkozott, addig annyira senki nem motiválta, mint ő.

Pár hónapja már megint nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. A 2021-es kovidom óta 2022 őszéig nemigen foglalkoztam magammal oly mértékben, mint előtte. Bejött a sok munka, a rendszertelenség, egészségügyileg sem voltam jól, hisz kétszer is elkaptam a vírust.

– fogalmazott az énekesnő.

Rosszul álltak a csillagok

Egyik napról a másikra, tavaly novemberben úgy döntött, elég. Valami megszállta és elkezdett újra figyelni az étkezésre és a mozgásra is. Mint fogalmaz, még a hard rock meló alatt sem hagyta magát eltunyulni.

Bár nagyon kimerült volt, a váltás sok erőt adott számára. Az ünnepek és a nyaralás sem tudta eltántorítani ettől.

Miért írom ezt le? Mert mindig van benned erő, azért. Hogyha nekem sikerül összekapnom a sejhajomat, akkor neked is. Nem újévi fogadalom, csak nagyon finom itt a csokis fánk, na.

Tóth Vera úgy véli, a finomságért érdemes legalább egy órát edzeni. Aztán amikor hazamegyek, még jobban rákapcsol, mert még nem azt látja a tükörben, akit igazán szeretne.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Velvet)

Rovatok