Index Vakbarát Hírportál

Kritikus állapotban került kórházba a Ryan közlegény megmentése sztárja

2023. február 19., vasárnap 17:10

A Ryan közlegény megmentése sztárja, Tom Sizemore kritikus állapotban van egy Los Angeles-i kórházban, miután otthonában agyi aneurizmát kapott.

Menedzsere, Charles Lago elmondta, hogy Sizemore szombaton hajnali 2 óra körül Los Angeles-i otthonában volt, amikor agyi aneurizmát kapott, és eszméletét vesztette − írja a Daily Mail

Miután megtalálták a 61 éves színészt, azonnal hívták a 911-et. A mentősök ezután Sizemore-t egy helyi kórházba szállították, ahol kritikus állapotban az intenzív osztályra került.

Kórházban van. A családja tisztában van a helyzetével, és a legjobbakat remélik. Túl korai lenne még nyilatkozni a gyógyulása esélyeiről, mivel kritikus állapotban van, megfigyelés alatt áll

− mondta Lago a FOX Newsnak

Tom Sizemore olyan filmekben játszott, mint a Sólyom végveszélyben, a Született július negyedikén, a Született gyilkosok és a Szemtől szemben.

Most egy új független sci-fi-filmben, az Impuratusban fog szerepelni, ahol egy rendőrnyomozót alakít, aki kénytelen hinni a természetfeletti létezésében, miután tanúja lesz egy polgárháborús veterán halálos ágyán tett vallomásának. 

Az utóbbi években számos problémája volt a drogokkal, és a törvénnyel is meggyűlt a baja. Egyebek mellett letartóztatták ittas vezetésért, családon belüli erőszakért és kábítószer birtoklásáért is.

(Borítókép: Tom Sizemore. Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary)

Rovatok