Index Vakbarát Hírportál

Fontos szereplő távozik a Szexoktatásból

2023. február 20., hétfő 13:35

Nemsokára érkezik a Szexoktatás (Sex Education) negyedik évada a Netflixre, Emma Mackey azonban nemrég bejelentette, hogy ezt követően búcsúzik Maeve szerepétől. A népszerű sorozatban Ncuti Gatwa sem fog többé játszani.

Amint arról beszámoltunk, 2023-ban újabb évaddal tér vissza a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, mely rajongók szíveinek százezreit rabolta el. Az már biztos, hogy az állandó szereplők közül az Otist alakító Asa Butterfield, a Maeve-et játszó Emma Mackey és a Ruby szerepébe bújó Mimi Keene már ott lesznek az új részekben, a szereplőgárda azonban újabb taggal bővült: Dan Levy is csatlakozott a csapathoz.

A legfrissebb információk szerint azonban Emma Mackey a negyedik évad után búcsúzik a Szexoktatás című sorozattól. A Netflix sztárja a BAFTA-díj-átadón árulta el, hogy az 5. évadban már nem fog szerepelni – írja a Deadline.

Ötödik évad? A múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem, nem hiszem, hogy benne leszek az 5. évadban. Elbúcsúztam Maeve-től

– mondta Mackey, aki korábban azt is elárulta, hogy a 4. évadban a karaktere már nem lesz annyira meghatározó.

Nem Mackey az egyetlen szereplő, aki a 4. évad után távozik a sorozatból, ugyanis Ncuti Gatwa sem fogja többé Eric karakterét játszani.

Utolsó nap. Utolsó alkalom. Köszönöm az összes leckét és az erőt

– osztotta meg egy Instagram-posztban nemrég.

A Szexoktatás 4. évadában is jelentős változások történtek: több színész is távozott a sorozatból, köztük Rakhee Thakrar, Tanya Reynolds, Patricia Allison és Simone Ashley.

(Borítókép: Sam Taylor /  Netflix)

Rovatok