Index Vakbarát Hírportál

Úton a nosztalgiavonat, Jackie Chan visszatér

2023. március 3., péntek 15:45

Vasárnap este kilenc órától lesz látható a Paramount Networkön az Oscar-díjas hongkongi színész a 80 nap alatt a Föld körül című filmben.

Szombaton minden korosztály megtalálhatja a neki való tévéműsort. A Harry Potter szerelmeseinek este nyolc órától a Cool TV-t lesz érdemes élénken figyelni, a filmes franchise ötödik része, a Főnix Rendje kerül képernyőre.

Azok, akik inkább a régebbi filmeket szeretik, az RTL HÁROM csatornáján találhatnak esti elfoglaltságot, Terence Hill és Bud Spencer főszereplésével háromnegyed kilenckor kezdődik a Kincs, ami nincs című klasszikus.

Az éjjeli baglyok 23.20-tól a Film Mánián az Apokalipszis most című filmmel zárhatják a hétvége első napját.

Nosztalgia vasárnapot tartanak a televíziók, ugyanis este kilenc órától három örökbecsű film közül is választhatnak a tévénézők. A Paramount Networkön nyolcvan nap alatt utazhatjuk körbe a földet Jackie Chan segítségével egy szívderítő feldolgozásban.

A Film Mánián az 1960-as, eredeti A hét mesterlövész című filmet élvezhetjük, a Super TV2 pedig a Pierce Brosnan-féle James Bonddal jelentkezik. A világ nem elégben feltűnik Brosnan mellett többek között Sophie Marceau és Judi Dench is.

A hétvégi ajánlatról további információkat a port.hu oldalán olvashatnak.

Rovatok