Index Vakbarát Hírportál

Űrutazás, maffiák és izgalmas missziók várják a tévénézőket a hétvégén

2023. március 31., péntek 21:39

A port.hu filmajánlója ezen a hétvégén elsősorban a felnőttekre koncentrál, a filmek többek között maffiaharcokba, űrutazásra és Dél-Amerika esőerdejének mélyébe invitálnak.

A port.hu ezúttal nem a gyerekeknek kedvez hétvégi filmajánlójával, hiszen a kicsikre vár a tavaszi szünet. A felnőttek viszont szombaton 20:40-től elgondolkodhatnak A holnap határán a Film+ csatornán.

Azokat, akik kedvelik a hátborzongató történeteket, Drakula várja 21:00-tól az AMC adásán.

Ha valaki bírja az éjszakázást, visszamehet az időben 1956 októberébe, és az ismert történelmi esemény korszakát a gyerekek szemszögéből is megismerheti. A Szamárköhögés 22:45-kor kezdődik az M5 csatornán.

Vasárnap továbbra is a felnőtteké a főszerep. Az űrutazás a hét utolsó napján sem marad el, aMentőexpedíció egy magára hagyott űrhajós küzdelmeit mutatja be a Marson 18:20 perckor a SuperTV2-n.

Ha valakit érdekel, milyen lehet beépülni egy veszélyes maffiahálózatba, az kapcsoljon az RTL HÁROM-ra 21:00-kor, ahol kiderül, nemcsak a maffiában, a rendőrségnél is van egy Tégla

Zárásképp a Duna Televízió 22:45-kor kezdődő adásából megtudjuk, hogy Dél-Amerika esőerdejének mélye számtalan veszélyt rejteget, itt már kevés Gabriel jezsuita atya imája, karddal kell küzdeni a kapzsiság és a hatalomvágy ellen. A Misszió című film elnyerte a Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díját, és három Oscar-díjat kapott a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb operatőri munka kategóriájában.

A port.hu úgy véli, a Misszió után örülünk majd, hogy a hétfő nem a kontinens déli részén ér minket a 18. században. 

Rovatok