Index Vakbarát Hírportál

Dollármilliókat keres a koncertjeivel, mégis hűtőket fosztogat

2023. április 9., vasárnap 11:06 | egy éve frissítve

Harry Styles napjaink talán legfelkapottabb és leginkább megfizetett férfi előadója, akiért milliók rajonganak. Az énekes mégis otthonában, az angliai Cheshire-ben a legboldogabb, ahol máig az az első dolga, hogy ráugrik a hűtőre – vallja a szupersztár édesanyja.

Annak ellenére – ahogy azt egykor Simon Cowell is megmondta az X-Faktorban –, hogy az anyák gyakran elfogultak gyermekeikkel szemben. Anne Twist, a tehetségkutatóban feltűnt Harry Styles mamája azonban jól érezte: fia valóban különleges és karizmatikus, nem véletlenül lett belőle a XXI. század egyik legnagyobb sztárja.

Ha csak annyit mondunk, Harry, legalább annyi embernek ugrik be az ő arca, mint a brit hercegé – szakmájában ugyanis ő maga a „király”. Tavaly megelőzte Ed Sheerant, hiszen átvette a vezetést a leggazdagabb 30 év alatti brit sztárok (képzeletbeli) listáján:

nettó vagyonát akkor 116 millió fontra becsülték. 

A manapság szólóénekesként – és időnként színészként – dolgozó Harry Styles, a One Direction egykori tagja azonban lélekben ugyanaz a kisfiú maradt, akire édesanyja már kicsiként is büszke volt.  

Tipikus gyerek

„Kisfiúként is ilyen volt, csak kisebb kiadásban” – nyilatkozta az édesanya a Daily Mailnek.

Megjegyezte, bár a sok turné és utazás miatt keveset látják egymást, Harry ahogy teheti, hazalátogat. Mint mondja, az énekesnek mindig az az első dolga, ha belép a házba, hogy kinyitja a hűtőszekrényt – a mozdulat, amely a legtöbb szülőnek ismerős lehet.

A nemrég Grammy-díjjal is elismert Harry Styles 2022 júliusában Budapesten is koncertet adott, amelyről ebben a cikkünkben írtunk részletesebben. 

(Borítókép: Harry Styles 2022. november 1-jén. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images)

 

Rovatok