Index Vakbarát Hírportál

A könnyed kalandok után egyenesen a bűn városába juthatunk

2023. április 21., péntek 06:28 | aznap frissítve

Ezen a hétvégén is izgalmas filmekkel kapcsolódhatunk ki, ha a hagyományos televíziózást választjuk. Szombaton a rosszul kalkulált párválasztás és a türelem lesz a főszerepben, míg a vasárnap a bűnügyeké lesz. A Port.hu ajánlója.

A hétvége első napján két filmben is megbizonyosodhatunk arról, hogy a párválasztásnak, ha rosszul kalkuláltunk, bizony az árnyéka erősebb a fényénél, és iszkolni kell. A harmadik filmünkben nem olyan egyszerű a menekülés, de a türelem, és az előrelátó gondolkodás meghozza végül gyümölcsét.

A vasárnap a bűnügyeké lesz. Az első etapban egy szuper kvalitású bűnöző kalandjaiban mélyedhetünk el, aki szembekerül a kelekótya felügyelővel, és ez kiapadhatatlan humorforrást feltételez kora estére.

Majd egy hasonlóan tehetséges pernahajder életébe pillanthatunk be, aki a méltán világhírű nyomozóval veszi fel a harcot. A harmadik ajánlásunkban egyenesen a bűn városába látogatunk, ahol a bűnözők és a zsaruk egyaránt vétkesek. Íme a Port.hu hétvégi ajánlója.

Szombat

A Filmcafe 18:40-től közvetíti a Most már elég! című filmet Jennifer Lopez és Bill Campbell főszereplésével.

A Viasat Filmen lesz látható Johhny Depp és Angelina Jolie váratlan fordulatokkal teli románca. Az Utazó-t 18:55-től vetítik.

Ezt követően érdemes lesz a Viasat3-ra kapcsolni, ahol A remény rabjai elgondolkodtató történetében mélyülhetünk el 21 órától.

Vasárnap

A Filmcafén lesz látható az 1965-ös francia–olasz vígjáték, a Fantomas visszatér Jean Marais és Louis De Funès főszereplésével. A film 17:55-től lesz látható.

Ha a humor után egy kis izgalomra vágyunk, érdemes a Film+-ra kapcsolni, ahol a méltán híres Sherlock Holmes kalandjaiba nyerhetünk betekintést. A Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték című film 20:25-től indul.

Majd 21:00-tól belevethetjük magunkat a bűn városába, amely hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Érkezik ugyanis a Sin City – A bűn városa a Viasat6-ra.

Rovatok