Index Vakbarát Hírportál

Sylvester Stallone továbbadja a stafétát egyik ikonikus filmje új részében

2023. május 2., kedd 14:04

A híres akcióhős, akinek neve és karaktere végérvényesen összeforrt olyan szerepekkel, mint a bokszlegenda Rock Balboa vagy az egyszemélyes hadsereg Rambo, egy régi ikonikus szerepében tér vissza, ezúttal mégsem főszereplőként.

Talán nem kopott ki teljesen a köztudatból a végtelen kitartásukról ismert karakterek nagy sztárja, Sylvester Stallone. Egy régi klasszikusával tér most vissza Hollywood akcióhőse, de ezúttal nem a Survivor slágerével fogja áttörni korlátait.

A Cliffhanger – Függő játszma című film új változatában láthatjuk majd a 76 éves, Golden Globe-díjas színészt, aki kivételesen nem főszereplőként jelenik meg a vásznon.

Ahol a Halálos iramban találkozik a Fehér Házzal

A Variety értesülései szerint az egykori Gabe Walker karaktere átadja a stafétát, és a mentor szerepébe bújik. A film producere Neil H. Moritz, aki a Halálos iramban-szériáról ismert. Mint fogalmazott:

Soha nem fogom elfelejteni azt az izgalmat, amit Sylvester Stallone Cliffhanger című filmjét nézve éreztem. Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy vele és Ric Waugh-val dolgozhatok együtt, hogy folytassuk Gabe Walker történetét, és megismertessük ezt az ikonikus sztorit a filmnézők új generációjával világszerte.

Ric Roman Waugh, a Támadás a Fehér Ház ellen és a Greenland alkotója, aki szintén rendezői székbe kerül az új Cliffhangerben, hatalmas lehetőségnek éli meg az újragondolt akciófilmet.

A ’80-as és ’90-es évek legnagyobb akciófilmjein nőhettem fel, többen magam is dolgoztam, a Cliffhanger pedig messze az egyik kedvencem közülük. Az új fejezetet megalkotni, megmászni az olasz Alpokat magával a legendával, Sylvester Stallonéval valóra vált álom. Nagy kihívás lesz, hatalmas durranás, hogy ezt a franchise-t új magasságokba emelhetjük, épp ezért sem vehetem félvállról

– mondta a filmes szakember.

Rovatok