Index Vakbarát Hírportál

Brendan Fraser hiába nyert Oscart, munkanélküli lett

2023. május 6., szombat 17:08

Brendan Fraser egy interjúban arról vallott, hiába éli karrierje reneszánszát, egyelőre nincs a láthatáron semmilyen új munkalehetőség, ugyanis az utóbbi időben nagyon válogatós lett.

Az 54 éves színész márciusban hihetetlen visszatérést produkált, miután Darren Aronofsky A bálna című drámájában nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat érdemelte ki az idei gálán.

A sztár az édesanyja halála és a válása után jobbnak látta, ha egy időre kivonul a reflektorfényből, és csak magára koncentrál. Talán ennek is köszönheti nagyszerű győzelmét a 2023-as Oscaron.

Úgy tűnik azonban, hogy egyelőre újabb kényszerpihenőre vonul: a People magazinnak arról beszélt, jelenleg nincsenek felkérései, ugyanis nagyon válogatós lett.

Lehet, hogy hosszú lesz a nyaram

– viccelődött a színész.

Fraser az 1990-es évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legnagyobb akciósztárja volt, a nevét mindenki megjegyezte  A múmia-filmek miatt, de  Az őserdő hőse  is hozzájárult a színész ismertségéhez. 

A 2000-es évek elején aztán Fraser mentálisan és fizikailag is összetört, elmondása szerint 2003-ban szexuálisan zaklatta őt Philip Berk, a Hollywood Foreign Press Association korábbi elnöke. 

Emiatt Fraser depresszióssá vált, amin nem segített, hogy a harmadik  A múmia-film után éveken át szorult kórházi kezelésekre, annyira megviselte a testét a fizikai igénybevétel a forgatáson.

Rovatok