Index Vakbarát Hírportál

Törölték az egyik népszerű sorozatot, a főszereplő kifakadt

2023. május 7., vasárnap 09:42

A CBS bejelentette, hogy befejezik a SWAT – Különleges egység című sorozatot, ám Shemar Moore, a produkció főszereplője nem viselte könnyen ezt a döntést.

Törölték a CBS-en 2017 óta futó SWAT – Különleges egység című sorozatot, amely egy hetvenes évekbeli, azonos néven futó produkció alapján készült. A széria főszereplője Shemar Moore Instagram-oldalán fakadt ki követőinek. A színészt láthatóan nagyon megviselte a csatorna döntése, és keresi a döntés miértjét.

Nem csináltunk semmi rosszat. Mindent megtettünk, amit kértek tőlünk.

Shemar Moore – aki 2017 óta alakítja Daniel „Hondo” Harrelson őrmestert – arra is felhívta a figyelmet, hogy ez a sorozat volt az egyetlen az amerikai televízióban, amelynek főszereplője afroamerikai férfi színész, és nem mellesleg az egész szereplőgárdája kifejezetten sokszínű.

Tudtátok, hogy én vagyok az egyetlen afroamerikai férfi főszereplő a tévében? Nem a streamingfelületeken, nem is kábeltévén, hanem az országos televízióban.

A színész azt is kifejtette, hogy eddigi karrierje alatt a CBS csodálatos volt vele, és benne van a pakliban, hogy ez után a videó után neheztelni fognak rá. De zokon vette, hogy még pár héttel ezelőttig hitegették a stábot, hogy a sorozat kap egy utolsó, hetedik évadot, hogy méltó módon búcsúzhassanak el a történettől és a karakterektől. Majd – szerinte a semmiből – egyszer csak bejelentették, hogy ennyi volt, végeztek.

Azt mondták, hogy végeztünk, de tudjátok mit, szerintem nem végeztünk. A CBS egyszer csak felébred, és rájön, hogy hibát követtek el.

Bár tisztában van vele, hogy a legtöbb ilyen döntés mögött a pénz áll, akkor sem érti, hogyan lehet lezárás nélkül hagyni egy történetet, ami állítása szerint péntek esténként a legnézettebb műsor volt egy másik sorozat, a Fire Country mellett.

Moore továbbra is abban bízik, hogy valahogy mégis folytathatják a sorozatot. Nem magáért aggódik, hanem a családjáért, a stábtagokért. Rengeteg ember dolgozott ebben a produkcióban, és a színész szerint egyáltalán nincs rendben, hogy egyik nap a semmiből azt mondják nekik, hogy

köszönjük az eddigi munkátokat, de nekünk már nem érdekünk folytatni ezt a sorozatot. Sok sikert az álláskereséshez.

A sorozat itthon az AXN csatornán fut, nem sokkal lemaradva az amerikai sugárzástól, szintén a hatodik évad részeit vetítik, azaz az utolsó évadot.

Rovatok