Index Vakbarát Hírportál

Mégsem vonul vissza a Breaking Bad főszereplője

2023. június 11., vasárnap 15:30

Bryan Cranston, a Breaking Bad sztárja nemrég még úgy beszélt, mintha a hetvenedik születésnapjához közeledve befejezné hollywoodi pályafutását, ám most tisztázta a helyzetet: egyelőre nem hagy fel a színészettel.

A színész egy Instagram-bejegyzésben tette rendbe a dolgokat. A posztban kiemelte, hogy a GQ magazinnak adott interjúban tett megjegyzéseit – amelyek erősen azt sugallták, hogy visszavonul nemcsak a színészettől, de minden projektjéből és vállalkozásából is kiszáll – félreértelmezhették. 

Cranston úgy reagált a rajongói kifakadásokra: 

Ez még nem visszavonulás, inkább csak egy hosszú szünet.

„Nem vonulok vissza, csak miután 2026-ban betöltöm a hetvenet, egy évre megnyomom a szünet gombot” – fogalmazott, hozzátéve, nem tudja, mit jelent pontosan a szünet, de legalább egy évre felhagy a munkával, és más dolgokra koncentrál, például a házasságára. 

Először is, ez lehetővé teszi, hogy olyan módon töltsek időt Robinnal, a gyönyörű feleségemmel, akivel már 34 éve együtt vagyok, ahogy az elmúlt huszonöt évben nem tudtam... Nem sztárpárként, hanem mint egy szerető házaspár, akik belépnek – nos, legyünk őszinték – az utolsó éveikbe, új reményekkel, célokkal és tapasztalatokkal

– fejtette ki.

Nyugalmas év

A másik dolog, amit Bryan a karrierje megszakításával szeretne elérni, az a színészet újfajta megközelítése. Azt mondja, kifogyott a friss ötletekből, nem tudja, hogyan játsszon el bizonyos karaktereket, és úgy érzi, fel kell töltenie a lelkét, hogy más utakat és megközelítéseket találjon a szerepeihez. 

Emellett olvasni akar, felhagy a közösségi médiával és az üzleti élettel is: célja a kikapcsolódás. Azt mondja, több filmes és tévés projektje is van, ami még 2026 előtt megjelenik.

Rovatok