Index Vakbarát Hírportál

Mucsi Zoltán durván kiosztja a szuperbringás Valter Attilát

2023. július 4., kedd 10:22

Mucsi Zoltán a maga sajátos stílusában promózza a Közlekedési Múzeum kiállítását.

Nem akármilyen kiállítás nyílt meg a Közlekedési Múzeumban. A címe: „Bringára váltva”. Az október 23-ig látható tárlat egyedi megközelítésben mutatja be a kerékpározás történetét, fejlődését és társadalmi vonatkozásait. A múzeum viszont nem is akármilyen módon reklámozza a bringamustrát.

Egy neves színészt, Mucsi Zoltánt kért fel arra, hogy legyen a reklámarca, arra azonban aligha számítottak, vagy talán pontosan tudták, hogy Mucsi Zoltán a tőle megszokott módon osztja az észt, mindenkinek beszól.

Többek között Valter Attila kerékpárversenyzőnek is, akivel Mucsi a tárlaton találkozik, de azt se tudja, hogy kivel áll szembe. Értetlenkedik, és még a biciklijébe is beleköt.

 – Tizenötezret fizettél? Tizenötezret ezért a szarért? – kérdezte Mucsi.
 – Nem én, a csapatom – felelte Valter.
– Ja, hogy lenyúltad. Igen, én is ezt szoktam mondani.

Mucsi Zoltán durván kiosztja a szuperbringás Valter Attilát

A Közlekedési Múzeum minden korcsoportot interaktív programokkal vár. A Bringára váltva kiállításhoz tematikus tárlatvezetések, múzeumpedagógiai programok, múzeumi órák, foglalkozások és speciális programok is kapcsolódnak, amelyek óvodás, általános és középiskolás csoportok, az egész család vagy felnőttközösségek számára is tartalmas, élményközpontú időtöltést biztosítanak.

Rovatok