Index Vakbarát Hírportál

Kétmilliót zsebelhet be egy jó álmú magyar

2023. július 7., péntek 16:08

2023. július 5-től pályázhatnak fiatalok és a még bőven a múlt évezredben született honfitársaink is kétmillió forintnyi álommegvalósító segélyre a Padthai és az activé FiberShake jóvoltából. Magyarország területétől kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet az ösztöndíjra, aki úgy érzi, evvel már nekivághat.

Különleges ösztöndíj programot hirdetett meg a wokos ételek hazai sztárja, a Padthai, valamint az egészséges italmárka, az activé FiberShake csapata. Mivel mindkét sikeres cég alapítói egykori álmaiból vált valósággá, vezetőik úgy gondolják, hogy ma is sok olyan honfitársunk szövögeti olyan terveket, melyek megfelelő támogatással akár valóra is válhatnak.

Az ösztöndíj elnyerése szempontjából mindegy, hogy az első lépésekhez drága képzésre, profi eszközökre, komoly számítógépre, kibérelhető légópincére, használt teherautóra, vagy egy maréknyi tenyésztett igazgyöngyre lenne szükség, a két cég által közösen felajánlott ösztöndíj bármiben segíthet.

Nekik sikerült, most ők segítenek

Hiszünk abban, hogy az álmok megvalósíthatóak, és hiszünk a támogatás erejében. Ezért hoztuk létre az ösztöndíjprogramot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok vagy épp az idősebb korosztály tagjai elérjék az álmaikat, fejlődjenek a választott területükön.

– mondja Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa, majd hozzáteszi, az is nagy öröm, számukra, hogy ezt az ösztöndíjat az activé FiberShake-kel közös együttműködésben hívták életre.

– Ez a termék egy kiváló magyar fejlesztésű rost shake, amelynek sikertörténete tökéletesen illeszkedik az ösztöndíj célkitűzéséhez – hangsúlyozza. 

Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át. Volt idő, amikor az activé FiberShake-ről is azt hittük, hogy csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra. Boldogsággal tölt el, hogy most mi adhatunk egy álom megvalósulásához támogatást, méghozzá a Padthai márkával közösen, amit a kezdetek óta szeretünk.

– beszél saját motivációjáról Vadász Fanni, activé FiberShake társalapító, kreatív igazgatója.

A pályázatokat 2023. július 5-től 2023. augusztus 31. 23:00-ig várják az active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy bemutatják az álmukat, és meggyőzik a két cég képviselőit elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után szeptember elején derül ki, ki vághat bele tervei megvalósításába kétmillió forint nyújtotta pluszlendülettel.

(Borítókép: activé FiberShake x Padthai)

Rovatok