Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Neumann Nándor színész, a Pécsi Ildikó Színtársulat alapítója

2023. július 8., szombat 15:49

Meghalt Neumann Nándor, a Pécsi Ildikó Színtársulat alapító tagja. A szomorú hírt szombaton osztotta meg közönségével a társulat. Hozzátették, a színész mindig mosolygós személyisége hiányozni fog nekik.

A gyászközlemény szerint a közönség több darabban is találkozhatott Neumann Nándorral. A színtársulat alapító tagja szoros barátságot ápolt a néhai színésznővel, Pécsi Ildikóval.

Nándi bácsi – ahogy sokan nevezték a színészt – nagy hatással volt Pécsi Ildikó fogadott fiára is, aki szintén megemlékezett a színtársulat alapító tagjáról a Facebook-oldalán. L. Péterfi Csaba az utolsó úriemberek egyikének nevezte Neumannt, aki még a közértbe is nyakkendőben ment le. 

Mindig előre köszönt mindenkinek, mindig mosolygott, és soha egy rossz szót nem mondott senkiről. Az élet nem mindig volt hozzá kegyes, de ő csak a jó oldalát látta mindennek. Örülök, hogy kétszer is játszhattam vele, mi voltunk az egyik családja

– írta Pécsi Ildikó fogadott fia a Facebook-oldalánHozzátette azt is, hogy a keddi napra egy meglepetést terveztek a színésznek a társulat többi tagjával, de a sors fintora miatt erre már nem kerülhet sor. 

Rovatok